Komentara: 0
Pregleda: 12809

Nisam imala tremu dok sam se slikala

28.01.2009. u 17:59h
<p>Vojislava Lukić (21) iz Subotice trenutno je treća teniserka Srbije, a važi za na&scaron;u najseksepilniju predstavnicu belog sporta. Da je odlično građena, potvrdila je i naslovnicom i fotografijama za novi broj magazina FHM.</p>
Nisam imala tremu dok sam se slikala

Srpska teniserka, koja je u osmoj godini počela da se bavi tenisom, pre toga je bila veoma uspešna gimnastičarka.
U kategoriji do 14 godina bila je nezvanični svetski šampion i zvanični prvak Evrope. Vojislava je isto godište kao Novak Đoković i Ana Ivanović, ali nije uspela da ostvari isti rezultat oni, zbog štetnog ugovora koji je potpisala sa 16 godina, jer njen menadžer nije poštovao odredbe ugovora i nije ulagao dovoljno u nju. To je ipak nije sprečilo da bude primećena i pozvana da se slika za „FHM".

Sve je odrađeno vrlo profesionalno...

- Nisam imala tremu kada sam se slikala, sve je odrađeno vrlo profesionalno i na način na koji sam želela, tako da sam veoma zadovoljna - kaže Vojislava za „24 sata".
Trenutno ne trenira i potpuno je posvećena školi tenisa koju vodi, dobija brojne pozive za fotografisanje, kao i da se oproba kao voditeljka. Misli da bi mogla da radi i kao model, a pozvana je iz Nemačke da se slika za njihov najveći teniski časopis, čemu se veoma raduje.

U intervjuu za „FHM" otkrila je da je se neki muškarci plaše.
- Volim kada mi priđe samopouzdan muškarac, jer mislim da ne bi trebalo da mu smeta to što je žena uspešna. Neke teniserke ne žele da partneri budu uz njih dok igraju, a ja ne bih imala ništa protiv da vodim svog dečka na turnire - rekla je Vojislava, dodajući da je trenutno u ljubavnoj vezi.

 

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 12809
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.