Komentara: 0
Pregleda: 1801

Nova biblioteka u Politehnčkoj školi

27.04.2010. u 18:27h
Izvor: RTV Yueco
<p>Učenici četvrtih razreda osnovne &scaron;kole Jovan Jovanović Zmaj posetili su na&scaron;u medijsku kuću.Praksa &scaron;kole je da učenici četvrtih razreda u sklopu dodatne nastave srpskog jezika saznaju vi&scaron;e o novinarstvu.Učenici su na časovima srpskog jezika bili u uprilici da se upoznaju sa novinarstvom.</p>
Nova biblioteka u Politehnčkoj školi

Učenici i profesori Politehničke škole u gradu bogatiji su za biblioteku, odnosno za prostor od 100 kvadratnih metara.Zajedničkim snagama svih zaposlenih ali i samih učenika ovo je jedna nova biblioteka , koja pored knjiga obuhvata I sadržaje koji su neophodni đacima pomenute škole. Učenici škole izložili su I izložbu svojih radova I akademski slikar Mladen Horvat na svoj način uveličao je dan škole.

Politehnička škola obeležila je dan škole.Na svoj rođendan učenici I nastavnici pomenute škole, dobili su biblioteku. Pored knjiga biblioteka poseduje svoju internet verziju odnosno priključke za više kompjutera.

U Politehničkoj školi u Subotici obrazuju se budući građevinari, stolari tapetari. Svako od učenika uradio je deo posla kako bi biblioteka dobila novi sjaj.

Škola je dobila prostor od 100 kvadratnih metara,sa 36.000 knjiga.Na svečanom otvaranju prisustvovao je I gradonačelnik Subotice Saša Vučinić

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1801
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.