Komentara: 42
Pregleda: 8468

Nova blokada Štrosmajerove od 17 do 19 časova

16.08.2022. u 13:19h > 17:33
Izvor: Subotica.com
Raskrsnica kod Patrije u većem delu jučerašnjeg dana je bila blokirana, to je bila posledica protesta poljoprivrednika koji su sedmi dan prisutni u centru grada, očekujući rešavanje barem nekih od najznačajnijih zahteva vezanih za njihovu delatnost. Danas će protest bili malo blaži.
Nova blokada Štrosmajerove od 17 do 19 časova

Iako nije bilo osetnih pomaka u pregovorima, gest dobre volje od strane poljoprivrednika na severu Vojvodine je da danas neće biti blokade "Patrije", ali da će mehanizacija ostati u centru grada, do daljeg.

Ipak, da bi se protest nastavio i da se podvuče da se nije odustalo od zahteva po drugi put danas, od 17 do 19 časova. zatvoriće e Štrosmajerova ulica, ali usporavanje saobraćaja i kretanje kroz grad traktorima  za sada nije planirano.

Samo što je (oko 15 časova), posle dvočasovne blokade, oslobođena za saobraćaj Štrosmajerova ulica, nezadovoljni zemljoradnici ponovo najavljuju blokadu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 42
Pregleda: 8468

Povezana vest

Povezane teme

štrajk poljoprivrednika

protest poljoprivrednika traktorima

protest poljoprivrednika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.