Komentara: 60
Pregleda: 15440

Nova cena pretplate za KDS

02.11.2012. u 00:32h
Izvor: Grad Subotica portal
Od ovog meseca, pretplata u Subotici za novu mrežu iznosi 915, 05 dinara dinara, za staru 805,25, Palićani i Bajmočani će je plaćati 638,64 dinara, a stanovnici Čantavira 567, 35 dinara, saznajemo u Kablovsko distributivnom sistemu Subotica.
Nova cena pretplate za KDS

Kako nam je rečeno, do poskupljenja je došlo zbog povećanja iznosa koji ovo preduzeće plaća za autorska prava za pojedine kanale. Novembarski računi, sa novom cenom pretplate, na adrese građana će stići do polovine decembra. Na oktobarskim računima, koje korisnici KDS-a mogu da očekuju ovih dana, biće iskazano povećanje od 2 odsto, zbog povećanja stope PDV-a sa 18 na 20 odsto.

Zašto se KDS odlučio za povećanje cena iz samog preduzeća nisu obrazložili, ali sa obzirom na kvalitet, ponudu paketa i usluge, zastarelu analognu transmisiju i ovo je veliki udar na novčanike građana. 

KDS osim gradskih magistralnih optičkih vodova i digitalnog paketa HBO i Arena sport nije uradio ništa po pitanju, toliko potrebne modernizacije i digitalizacije svoje mreže.

Čak je uslov za prijem DVB-C paketa potrebno plaćati dodatnu pretplatu i STB prijemnik.

Kablovska Subotica cene

Zdrava konkurencija se širi po manjim naseljima u Vojvodini, a Subotičani, od nekad najmodernije kablovske mreže u Srbiji, danas imaju zastarelu analognu televiziju koja čak nije sposobna svim pretplatnicima u gradu isporučiti sve kanale koje nude u paketima. KDS trenutno ima monopolski položaj u Subotici.

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 60
Pregleda: 15440
Povezane teme

kablovska

kablovska subotica

kablovska televizija

kds

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.