Komentara: 0
Pregleda: 2202

Nova odluka za zakupce lokala

08.02.2010. u 21:25h
Izvor: RTV Yueco
<p>Predlog nove odluke o davanju u zakup poslovnih prostora treba da uvede red u ovu oblast.Vi&scaron;e neće moći da se u ekstra poslovnoj zoni izdaju lokali za kockanje i klađenje.</p>
Nova odluka za zakupce lokala

Pored toga, novina je i da će se objekti izdavati u zakup na pet godina, a i poslovni prostori koji su u ingeirenciji preduzeća "Park Palić" izdavaće se po novoj odluci. Ervin Blau je direktor jedne od najstarijih poslastičarnica u gradu.

Njegova zamerka odnosi se samo na cenu zakupa objekta, dok se sa ostalim odredbama predloga nove odluke za izdavanje prostora u zakup slaže. U Subotici se u zakup izdaje 534 lokala, koja zauzimaju površinu od 45.000 metara kvadratnih.

Predlogom nove odluke je predviđeno da davanje u zakup moguće je ili putem javnog nadmetanja ili prikupljanjem pismenih ponuda. Poslovni prostor izdaje se na pet godina, a po odluci gradonačelnika može i duže.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2202
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.