Komentara: 0
Pregleda: 2371

Nova otpuštanja?

07.03.2009. u 08:46h
Izvor: RTV Yueco
<p>Preduzeću Destiling d.o.o. Subotica koja obavlja poslove punjenja alkoholnih proizvoda za preduzeće FINE DRINKS d.o.o. stiglo je Re&scaron;enje Poreske uprave Subotica o naplati poreza u visini preko 75 miliona dinara, obavio je Industrijski sindikat Srbije.</p>

Nikakva žalba ne odlaže sprovođenje ovog Rešenja ali je Destiling d.o.o. Poreskoj upravi podneo podnesak kojim se pojašanjava stvarna situacija po pitanju visine poreza koje treba platiti. Dopisom se ukazuje na postojanje zakonskih osnova za smanjenje iznosa poreske obaveze koje Destiling d.o.o. može podneti, očuvati proizvodnju i radna mesta.

Ne uvažavanje Poreske uprave je nateralo poslovodstvo Destiling d.o.o. da zaposlenima izda Rešenja o prestanku radnog odnosa zaključno sa 09.03.2009.godine.

Indsutrijski sindikat Srbije je u ime zaposlenih Destiling d.o.o. je uputio pisma predsedniku Borisu Tadiću i predsedniku Izvršnog veća Vojvodine Bojanu Pajtiću zatražio njihovo uključenje u ovu, po njima, krajnje dramatičnu situaciju u kojoj su se zaposleni našli.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2371
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.