Komentara: 1
Pregleda: 1789

Nova tri specijalno opremljena saniteta za Gerontološki centar

10.05.2022. u 14:56h
Izvor: Subotica.com
Nova tri specijalno opremljena saniteta za Gerontološki centar

Vozni park Gerontološkog parka od danas je bogatiji za tri kombi saniteta, koje je Ministarstvo zdravlaj doniralo subotičkoj ustanovi. Savremena i vrhunski opremljena sanitetska vozila omogućiće kako korisnicima tako i osoblju lakše i bolje uslove transporta.

- Vozila su nam stigla na korišćenje u saradnji sa Ministarstvom za rad, boračka i socijalna pitanja, iz sredstava po projektu. U pitanju su tri sanitetska vozila, dva "Fiat Dukata" - za prevoz pacijenata sa hendikepom i transport na hemodijalizu. Treće, kompletno opremljeno vozilo, "Citroen Jumper" je za urgentne intervencije - kaže Brankica Tešanović, direktorka Gerontološkog centra Subotica, i dodaje da je sa ova tri vozila Ustanovi omogućeno pružanje kvalitetnije zdrastvene zaštite.  - Imajući u vidu potrebe korisnika kao i promenjivo zdravstveno stanje, uz ova vozila biće znatno olakšan prevoz naših stanara.

Nova tri specijalno opremljena saniteta za Gerontološki centarNova tri specijalno opremljena saniteta za Gerontološki centarNova tri specijalno opremljena saniteta za Gerontološki centar

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1789
Povezane teme

gerontološki subotica

gerontološki centar subotica

brankica tešanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.