Komentara: 0
Pregleda: 1773

Novac za sajamske nastupe

23.02.2011. u 15:27h
Izvor: RTV Yueco
Novac za sajamske nastupe

Potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu Ištvan Pastor potpisao je ugovore sa korisnicima podsticajnih sredstava za subvencionisanje troškova sajamskih nastupa, koje će realizovati u Evropi i Srbiji.

Potpredsednik Pastor ocenio je da je ulaganje u sajamske nastupe isplativ i vredan potez, te istakao da Pokrajinski sekretarijat za privredu ovom podrškom vojvođanskim preduzećima želi da olakša pojavljivanje kako na domaćim, tako i na stranim sajamskim manifestacijama.

U okviru potpisivanja ugovora sa korisnicima subvencija za sajamske nastupe, u prvoj konkursnoj grupi našlo se 39 preduzeća, koja su konkurisala za sredstva podrške radi sajamskih nastupa u inostranstvu.

Reč je o iznosu od 6 miliona dinara, od čega je 4 miliona namenjeno pojedinačnim subvencijama, odnosno kompanijama, dok su 2 miliona dinara dobile turističke organizacije u Vojvodini.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1773
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.