Komentara: 0
Pregleda: 1911

Nove fasade

15.04.2009. u 17:54h
Izvor: RTV Yueco
Nove fasade

Za lepši izgled fasada u centru grada u prethodnom periodu uloženo je 20 miliona dinara budžetskih sredstava.

Obnova fasada na zgradama na Korzou broj 5, u vrednosti od 6,3 miliona dinara, i u ulici Dimitrija Tucovića broj 7, vrednosti 9,9 miliona dinara, privodi se kraju. U toku je skidanje skela sa ovih objekata, a još ranije je završena obnova fasade zgrade u ulici Dimitrija Tucovića broj 12, u vrednosti od 6,3 miliona dinara. Na pomenutim objektima u ulici Dimitrija Tucovića zamenjena je i kompletna krovna konstrukcija.

Polovinu sredstava obezbedila je Direkcija za izgradnju grada iz gradskog budžeta, a polovinu vlasnici i korisnici pomenutih objekata.

Za istu namenu u ovoj godini predviđeno je takođe 20 miliona dinara i realno je očekivati da će, po istom sistemu, novu fasadu dobiti još dve zgrade u centru grada. U Skupštini grada navode da će biti zatražena i sredstva iz pokrajinske administracije, kako bi i zgrada muzičke škole dobila novu fasadu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1911
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.