Komentara: 0
Pregleda: 2490

Novi broj novina za srednjoškolce 5+

18.04.2012. u 16:37h
Danas je iz štampe izašao novi broj gradskih novina za srednjoškolce 5+.
Novi broj novina za srednjoškolce 5+

Na naslovnoj strani su srednjoškolci, pobednici Pokrajinske Domijade, Tamara, Izabela i Viktor, a iz broja izdvajamo intervju sa profesorima, u ovom broju to su Kristijan Furstner iz Medicinske i Miloš Nikolić iz Muzičke škole; tu je i foto-reportaža iz Školskog centra za vaspitanje slušno oštećenih lica iz Subotice; desetak intervjua sa učenicima subotičkih srednjih škola koji su ostvarili zapažene rezultate na raznim takmičenjima, vesti iz Doma učenika, školske vesti iz svih srednjih škola, zatim EU kutak koji donosi vesti iz Evropske unije, EKO kutak koji se, u saradnji sa Fondom za zaštitu životne sredine, bavi ekološkim temama, mini intervju sa Miroslavom Jovančićem, prikazi najnovijih filmova, knjiga, muzičkih diskova i PC igrica, izveštaj iz ZOO vrta, saveti psihologa, farmaceuta i ginekologa... I dalje delimo bogate nagrade u našim nagradnim igrama - matursku haljinu, Denis XXL pizze, Legend majice i MBT promo pakete.

Novine su dvojezične, tekstove na srpskom i mađarskom jeziku pišu učenici, uz pomoć mentora, novinarki Tanje Mandić Takač i Margarete Tomo, a glavni i odgovorni urednik je Boris Cupać. Pokrovitelj novina je Dom učenika, a podršku projektu daje Grad Subotica.

Novine 5+

Novi broj se može prelistati i preuzeti na zvaničnom sajtu gradskih novina za srednjoškolce 5+ - novine5plus.com

Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2490
Povezane teme

novine pet plus

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.