Komentara: 3
Pregleda: 4536

Novi servis - chat za registrovane posetioce!

01.02.2011. u 19:48h
Izvor: Subotica.com
Novi servis - chat za registrovane posetioce!
Kao što smo i najavljivali pripremili smo za vas novo iznenađenje u vidu CHAT-a na sajtu koji je dostupan samo članovima sajta. Registrujte se besplatno i povežite se sa prijateljima, ostvarite nova poznanstva i učinite boravak na ovom sajtu još zanimljivijim.

Chat iako vam ga predstavljamo sada, i dajemo na korišćenje, on se još uvek nalazi u fazi testiranja i postepeno ćemo dodavati i neke nove funkcionalnosti i poboljšati mogućnosti za dodatnu interakciju među članovima.

Razgovarajte sa prijateljima, komunicirajte audio / video porukama, igrajte grupne igre... uskoro i još više!

Želimo vam prijatan boravak na sajtu i nadamo se da ćete sa ovim novim servisom napraviti još jedan korak bliže u održavanju komunikacije sa prijateljima.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju

Novi servis - chat za registrovane posetioce!


Ukoliko ne želiš da koristiš chat možeš ga isključiti u potpunosti sa stranice za podešavanje. U tom slučaju chat se neće uopšte prikazivati na sajtu i tvojim prijateljima ćeš biti označen kao nedostupan. Druga varijanta je je da chat ostane vidljiv na sajtu ali da podesiš svoj status na "nedostupan", što u slučaju ponovnog pokretanja znatno skraćuje put ka nastavku komunikacije.

Novi servis - chat za registrovane posetioce!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 13 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4536
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.