Komentara: 11
Pregleda: 4439

Novi Žednik dobio moderan vrtić

22.09.2022. u 13:28h
Izvor: Subotica.com
Novi Žednik dobio moderan vrtić

Otvaranjem novog vrtića u selu nadomak Subotice zaokružuje se zajedničko nastojanje roditelja i Mesne zajednice "Novi Žednik" kao inicijatora s jedne, i lokalne samouprave i predškolske ustanove, kao realizatora, da još tridesetak mališana ovog prigradskog dela našeg grada imaju mesto za kvalitetno vaspitanje i obrazovanje u ovoj ustanovi.

- Jako smo zadovoljni što smo uspeli na vreme da završimo veliki posao oko otvaranja novog odeljenja u vrtiću “Sunce” pri Osnovnoj školi “Bosa Miličević” u Novom Žedniku pred početak nove vaspitno-obrazovne godine. Cela organizacija ovog posla je podrazumevala usklađene aktivnosti svih učesnika u procesu, počev od rukovodstva MZ “Novi Žednik”, škole, Direkcije za republičku imovinu, naše ustanove i lokalne  samouprave na čelu sa gradonačelnikom, gradskom menadžerkom i  sekretarijatom za društvene delatnosti gradske uprave Grada Subotice - ističe Veljko Vojnić, tehnički direktor „Naše radosti”.

Novi Žednik dobio moderan vrtićNovi Žednik dobio moderan vrtićGrađevinski adaptiran prostor, adekvatan uzrastu mališana, opremljen je potpuno novim nameštajem i rekvizitima. Objekat je potpuno funkcionalan i spreman za rad.

- Zahvalni smo svima koji su učestvovali u ovoj akciji i time obradovali i mališane i roditelje Mesnih zajednica “Novi Žednik” i “Stari Žednik”, jer se otvaranjem ovog odeljenja otvorio prostor i za dodatni smeštaj mališana i sa teritorije koja pokriva nekoliko ruralnih delova grada - dodaje  Vojnić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 dana
Komentara: 11
Pregleda: 4439
Povezane teme

Naša Radost Subotica

naša radost

predškolska ustanova naša radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.