Komentara: 7
Pregleda: 5069
Foto

Noviteti u Zoo vrtu - poslastice za životinje i foto kabina

15.05.2024. u 08:31h
Izvor: Subotica.com
Noviteti u Zoo vrtu - poslastice za životinje i foto kabina

Budući da posetioci Zoo vrta često ne mogu da odole, te prekrše jedno od osnovih pravila ove ustanove, a to je da se životinje ne smeju hraniti hranom namenjenom ljudima, u Zoo vrtu je postavljen objekat u kome se mogu pazariti poslastice za biljojede i ptice. 

 - Zoo kućica je mali drveni objekat u kome se prodaju poslastice za ptice ili biljojede. Jedno od glavnih pravila Zoo vrta je da se životinje ne smeju hraniti, u smislu hrane koju mi koristimo - keksa, smokija, štapića, bombona i slično. Ono što smo mi pripremili jeste seckana šargarepa, koju posetioci mogu da daju svim biljojedima - od antilopa, bizona, bivola, bizona, alpaka, do zeka i bodljikavog praseta, dok imamo i mešavinu zrnevlja za ptice, kojom se mogu hraniti patke i guske u jezerima, paunovi koji slobodno hodaju Zoo vrtom, emui, nojevi, sve ptice koje se nalaze kod nas - objašnjava Jelena Toljagić iz Zoološkog vrta Palić, dodajući da se pored poslastica na istom mestu mogu pazariti i suveniti - U ponudi za sada imamo šolje i magnete sa motivima koje su radili članovi Udruženja "Zvuci srca", a plan je da dodatno proširimo asortiman. 

Noviteti u Zoo vrtu - poslastice za životinje i foto kabinaJoš jedan novi sadržaj koji nudi Zoo vrt jeste i foto kabina, u kojoj svi posetioci mogu napraviti dragu uspomenu u vidu fotografije.

 - Posetioci mogu da izaberu do tri pozadine, odnosno tri različite životinje sa kojima žele da se slikaju, i na taj način ponesu uspomenu iz Zoo vrta. Zoo kućica i foto kabina za sada rade petkom i vikendom, ali planiramo da radimo i ostalim danima u nedelji - objašnjava sagovornica. 

Pogledajte video i fotografije u nastavku:

Izvor: Subotica.com
Novosti u Zoo vrtu - kabina za fotografisanje i prodavnica hrane za životinje Novosti u Zoo vrtu - kabina za fotografisanje i prodavnica hrane za životinje Novosti u Zoo vrtu - kabina za fotografisanje i prodavnica hrane za životinje Novosti u Zoo vrtu - kabina za fotografisanje i prodavnica hrane za životinje Novosti u Zoo vrtu - kabina za fotografisanje i prodavnica hrane za životinje Novosti u Zoo vrtu - kabina za fotografisanje i prodavnica hrane za životinje Novosti u Zoo vrtu - kabina za fotografisanje i prodavnica hrane za životinje Novosti u Zoo vrtu - kabina za fotografisanje i prodavnica hrane za životinje
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 23 časova
Komentara: 7
Pregleda: 5069
Povezane teme

ZOO vrt Palić

zoološki vrt na paliću

jelena toljagić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.