Komentara: 10
Pregleda: 6304

Novogodišnji prijem za novinare i zaposlene u javnom sektoru

28.12.2015. u 14:03h
Izvor: Subotica.com
U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održan tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike državnih organa, ustanova i institucija na kome su sumirani rezultati u 2015. godini i predstavljeni planovi za narednu godinu.
Novogodišnji prijem za novinare i zaposlene u javnom sektoru

Godina na izmaku bila je teška, a ništa lakša neće biti ni ona što dolazi.

- Godinu smo počeli restriktivnim budžetom, štednjom i racionalizacijom na svim poljima, a završavamo je sa povećanjem prihoda i donošenjem važnih odluka za dalje funkcionisanje grada - istakao je Ilija Maravić, predsednik Skupštine grada. - Pored toga nismo povećavali cenu komunalnih usluga, nismo opteretili budžet kreditima, već smo kupljenu imovinu stavili u funkciju. Godinu završavamo sa povećanjem broja zaposlenih i sa ponosom kažemo da je posao dobilo oko 4.500 ljudi, 20 odsto više nego prošle godine. To je znak da smo na dobrom putu.

Novogodišnji prijem za novinare i zaposlene u javnom sektoru

Novogodišnji prijem za novinare i zaposlene u javnom sektoru

Po mišljenju graodnačlenika Jenea Maglaija, predstojeća godina biće godina velikih izazova, koja će početi racionalizacijom javnog sektora.

-Moramo biti zadovoljni, 2015. je bila uspešna godina za lokalnu samoupravu, kako u pogledu saradnje sa državnim organima, tako i bitnim strateškim koracima za razvoj grada – rekao je Jene Maglai. - Čeka nas međunarodni tender za realizaciju investicija na Paliću, izgradnja pruge Budimpešta-Beograd i rešavanje pitanja železničko-robnog terminala, inplementacija prostora Zorke za mala i srednja preduzeća, uređenje Prve kasarne... Izbori koji predstoje neće blokirati razvoj grada. Što se tiče racionalizacije, ne želim još o tome da govorim, čeka nas jedna velika i teška borba, i ostaje da vidimo da li će grad imati snage da uradi samo ono nužno što Vlada nalaže ili ćemo napraviti jednu ozbiljnu racionalizaciju.

Prijem za predstavnike medija

Novogodišnji prijem za novinare i zaposlene u javnom sektoru

Novogodišnji prijem za novinare i zaposlene u javnom sektoru

Čelnici grada upriličili su i prijem za predstvanike medija, na kome su se poslanicima javne reči zahvalili na korektnom izveštavanju o radu lokalne samouprave i funkcionisanju cele zajednice. U budžetu grada za iduću godinu za informisanje je planirano 24 miliona dinara, znatno manje nego ranije, a dobra vest je da još uvek ima nade za spas Radio Subotice.

Fotografija možete pogledati u dva povezana foto albuma.

Izvor: Subotica.com

Novogodišnji prijem za predstavnike medija

Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija Novogodišnji prijem za predstavnike medija
Pogledaj ostale fotografije

Novogodišnji prijem u Gradskoj kući

Novogodišnji prijem u Gradskoj kući Novogodišnji prijem u Gradskoj kući Novogodišnji prijem u Gradskoj kući Novogodišnji prijem u Gradskoj kući Novogodišnji prijem u Gradskoj kući Novogodišnji prijem u Gradskoj kući Novogodišnji prijem u Gradskoj kući Novogodišnji prijem u Gradskoj kući
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 6304
Povezane teme

novogodišnji prijem

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.