Komentara: 1
Pregleda: 4075

Obaveštenje o trasama linija JP "Subotica-trans"

10.12.2015. u 14:16h
Izvor: Subotica.com
Obaveštenje  o trasama linija JP "Subotica-trans"

Od petka 11.12.2015. godine ulica Matije Gubca će biti otvorena za saobraćaj. Linije gradskog i prigradskog saobraćaja koje su inače saobraćale navedenom ulicom će saobraćati istom. Stajalište "Lifka" će biti u upotrebi za gradske i prigradske linije.

Izmene trasa koje ostaju na snazi zbog radova na uličnoj mreži na drugim lokacijama su sledeće:

Linija 1/1a iz smera Kelebije zbog radova u ulici Trg žrtava fašizma i dalje saobraća Rudić ulicom i koristi privremeno autobusko stajalište kod „Sinagoge“. Iz smera Novog naselja na pomenutoj lokaciji nema izmena u trasi.

Na lokaciji radova u ulici Otmara Majera koji su u toku i koji će trajati do 30. marta 2016. godine autobusi i dalje saobraćaju Kerskom ulicom i ulicama Panonskom kada saobraćaju prema Novom naselju odnosno Srebreničkom ulicom kada saobraćaju iz smera Novog naselja.

Linija 2 (Srpski šor-KTC) zbog radova u ulici Otmara Majera saobraća do Izvorske ulice do privremenog stajališta koje se nalazi kod nekadašnjeg „Ziper“-a.

Linije 8/8a imaju izmene u trasi kod Trga žrtava fašizma i kod ulice Otmara Majera gde se saobraćaj odvija kao kod linije 1/1a.

Linija 3, 4, 6, 7, 10 kao i linija 16 saobraćaju bez izmena u trasama.

Linije za Tavankut i Bajmok će saobraćati uobičajenim trasama linija i koriste stajalište „Lifka“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4075
Povezane teme

Suboticatrans

izmene u redu vožnje autobusa

red vožnje autobusa

autobuske linije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.