Komentara: 10
Pregleda: 3928

Obavljen redovan inspekcijski nadzor rada Odseka za opštu uprava grada Subotice

16.08.2013. u 17:31h
Izvor: RTV Yueco
U prethodnom periodu je Odsek upravne inspekcije Novi Sad, Upravnog inspektorata Ministartva pravde i državne uprave obavio redovan inspekcijski nadzor rada Odseka za opštu upravu grada Subotice. Ocena inspekcije je da je Subotica primer dobro organizovanog rada službi po svim pravilima.
Obavljen redovan inspekcijski nadzor rada Odseka za opštu uprava grada Subotice

Inspekcija je obavljena za period od 1. janura do 25. jula ove godine, a obuhvatila je rad svih službi koje rade u okviru Odseka za opštu upravu. Između ostalih, u delokrugu ovog odseka je i Uslužni centar grada Subotice koji obuhvata i rad Pisarnice, Službu za građevinarstvo, Službu za dečji dodatak, Službu za izdavanje radnih knjižica.

Pisarnica je za navedeni period zaprimila 11203 zahteva, Služba za dečji dodatak 1975 zahteva, dok je najviše zahteva bilo na šalterima za lično stanje građana - čak 27400.

U istom periodu je obavljena i 36271 overa dokumenata na šalteru za Overu potpisa, rukopisa i prepisa. Arhivrano je 8313 predmeta, a na uvid je izdato 2000 predmeta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 3928
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.