Komentara: 8
Pregleda: 1694

Obeležavanje Dana mladih i skup Jugoslovena

12.08.2022. u 10:34h
Izvor: Subotica.com
Obeležavanje Dana mladih i skup Jugoslovena

U naredna dva dana u parku Mini Jugoslavija (Yugoland) održaće se dva tematska događaja - obeležavanje Dana mladih raznim sportsko rekreativnim aktivnostima, ali i zabavno-muzičkim sadržajem za mlade, kao i edukativnim radionicama. To je plan za danas (petak) od 17 časova, a u subotu će biti skup Jugoslovena svih republika.

Za dnevni program ulaz je besplatan, a održaće se turnir u odbojci na pesku (3v3), humanitarno takmičenje u sklekovima i igre bez granica na vodenom toboganu sa brda "Triglav". U ovom bloku planirano je oslikavanje "Eko murala", radionica koju vodi Jelena Bakajić.

Prijave timova za odbojku putem telefona 065/200-66-87.

Obeležavanje Dana mladih i skup Jugoslovena

U večernjem delu programa DJ Mario puštaće zabavnu domaću, stranu i elektronsku muziku. Početak je od 21 čas, a ulaznica iznosi 200 dinara.

Kako ističu organizatori, u kompleks parka "Mini Jugoslavija" dozvoljeno je dovesti kućne ljubimce i uneti sopstveno osveženje.

Obeležavanje Dana mladih i skup Jugoslovena

Narednog dana, u subotu od 10 časova, Mini Jugoslavija i Udruženje građana svih republika bivše Jugoslavije organizuju tradicionalni skup Jugoslovena. Za sve prisutne priprema se osveženje i ručak - juneći gulaš uz pratnju "muzike za sva vremena".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 1694
Povezane teme

mini jugoslavija

međunarodni dan mladih

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.