Komentara: 5
Pregleda: 2831

Obeležavanje Dana mladih sutra u parku na Prozivci

11.08.2022. u 13:33h
Izvor: Subotica.com
Uz bogate sportsko-rekreativne i umetničke sadržaje u petak će biti obeležen Međunarodni dan mladih u parku na Prozivci. Program počinje u 18h.
Obeležavanje Dana mladih sutra u parku na Prozivci

U sportsko-rekreativnom delu programa biće predstavljeni fitnes programi, odnosno zumba i aerobik karate. Takođe, najmlađi sugrađani imaće priliku da se upoznaju sa pravilima američkog fudbala.

- U kulturno-umetničkom delu programa nastupiće članovi folklornog ansambla "Sunce". Članovi Književnog kluba Fondacije "Danilo Kiš" predstaviće program pod nazivom "Šta vam teško" koji se sprovodi u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije i pokrajinskim Pokretom gorana - najavljuju iz Kancelarije za mlade.

Obeležavanje Dana mladih sutra u parku na ProzivciPredstavnici Zavoda za javno zdravlje zainteresovanima će određivati indeks telesne mase, odnosno pružati informaciju o procentu mišićne mase i masnog tkiva u organizmu. Takođe, vršiće se merenje koncentracije ugljen-monoksida u izdahnutom vazduhu. Volonteri Crvenog krsta predstaviće se sa vežbama za pružanje prve pomoći. 

Obeležavanje Dana mladih sutra u parku na Prozivci

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2831
Povezane teme

Subotica prozivka

park prozivka

prozivka

međunarodni dan mladih

mladi

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.