Komentara: 1
Pregleda: 1754
Foto

Obeležen Međunarodni dan deteta

20.11.2017. u 15:28h
Izvor: Subotica.com
Povodom Međunarodnog dana deteta, Apoteka Subotica organizovala je u ogranku 3 kod Dispanzera za decu i žene akciju posvećenu mališanima.
Obeležen Međunarodni dan deteta

Kako bi im olakšali zdravstvene tegobe i ulepšali dan, farmaceuti su deci delili balone i prigodne poklončiće. Ogranak 3 Apoteke Subotica specijalizovan je za decu i trudnice, pa se u ovoj apoteci tokom cele godine može pronaći širok spektar preparata namenjenih ovom delu populacije.

- Na ovaj dan već nekoliko godina trudimo se da svakom detetu koji dođe kod lekara i u apoteku obezbedimo poklončić koji će ih razveseliti i ulepšati posetu lekaru i apoteci. Deca se najviše raduju balonima, pa ih delimo i ove godine, pripremili smo i vitaminske  preparate, pastile za grlo, kremice za negu dečje kože, bojanke i mnoštvo drugih poklončića kojima se deca raduju. Delićemo poklončiće tokom celog dana-ističe farmaceut Apoteke Subotica Jelena Pavlović. -Ogranak 3 je lociran kod Dispanzera za decu i žene pa kroz njega prolaze deca od rođenja, pa kroz osnovnu i srednju školu, trudnice i porodilje, tako da se ova apoteka i sa svojim programom a i sa profesionalne strane specijalizovala za male pacijente, ali i za žene, trudnice i porodilje. Vodimo brigu o zdravlju dece i žena.

Obeležen Međunarodni dan deteta

Međunarodni dan deteta ustanovile su Ujedinjene Nacije 1954. godine, te se od tada obeležava svake godine 20. novembra. Na ovaj dan 1959. godine, Ujedinjene nacije  usvojile su Deklaraciju o pravima deteta. Cilj obeležavanja 20. novembra je promocija dobrobiti i razumevanja za decu širom sveta.

Izvor: Subotica.com
Obeležavanje Međunarodnog dana deteta Obeležavanje Međunarodnog dana deteta Obeležavanje Međunarodnog dana deteta Obeležavanje Međunarodnog dana deteta Obeležavanje Međunarodnog dana deteta Obeležavanje Međunarodnog dana deteta Obeležavanje Međunarodnog dana deteta Obeležavanje Međunarodnog dana deteta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1754
Povezane teme

međunarodni dan deteta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.