Komentara: 5
Pregleda: 2256

Obnavljanje horizontalne signalizacije u gradskim i prigradskim mesnim zajednicama

08.10.2013. u 16:32h
Izvor: RTV Yueco
Radovi na obnavljanju horizontalne i vertikalne signalizacije u gradskim i prigradskim mesnim zajednicama biće završeni u petak. Obnavljaju se srednje linije i pešački prelazi, a postavljaju se i oznake za blizinu škole. Izvođač radova je firma „Sombor elektro“, a ukupna vrednost radova je tri i po miliona dinara. Novina ove godine je da se rade i putni pravci prema prigradskim mesnim zajednicama.
Obnavljanje horizontalne signalizacije u gradskim i prigradskim mesnim zajednicama

Radovi na obnavljanju srednjih linija i pešačkih prelaza svake godine se obavljaju noću kako bi se saobraćaj ometao u što manjoj meri. Ove godine ti poslovi se obavljaju u toku dana. Vozači smatraju da ovi radovi ne ometaju saobraćaj u većoj meri.

Ukupno se radi 70 km srednjih linija horizontalne saobraćajne signalizacije i 3000 m2 pešačkih prelaza. Radi se i 170 oznaka za blizinu škole. Izvođač radova je firma „Sombor elektro“ u ukupnoj vrednosti od 3,5 miliona dinara. Novina ove godine je da se rade i putni pravci prema prigradskim mesnim zajednicama. U Direkciji za izgradnju Grada Subotice kažu da je za ove poslove uobičajeno da se obavljaju noću kako bi se u što manjoj meri ometao saobraćaj. Ove godine početak radova je kasnio skoro četiri meseca jer je jedan od ponuđača imao žalbu na javnu nabavku, te se radovi nisu odvijali prema planiranoj dinamici Direkcije za izgradnju Grada Subotice.

Radovi na obnavljanju horizontalne i vertikalne signalizacije u gradskim i prigradskim mesnim zajednicama počeli su 1., a biće završeni u petak, 10. oktobra.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2256
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.