Komentara: 22
Pregleda: 3890
Foto

Obnovljen sportski teren u OŠ „Sečenji Ištvan“ u MZ "Peščara"

12.11.2021. u 13:20h
Izvor: Subotica.com
U OŠ „Sečenji Ištvan“, objektu u Šabačkoj ulici u MZ „Peščara“ obnovljen je teren za košarku i mali fudbal.
Obnovljen sportski teren u OŠ „Sečenji Ištvan“ u MZ "Peščara"

U rekonstrukciju terena iz gradskog budžeta je izdvojeno 2.2 miliona dinara.

- Grad je nastavio sa ulaganjem u razvoj škola, kako u centralnim gradskim, tako i u progradskim naseljima. U proteklih nekoliko godina imali smo ulaganja u škole u Novom i starom Žedniku, Đurđinu, Bikovu, a danas i u ovaj multifunkcionalni teren za mali fudbal, košarku i rukomet. Ovom rekonstrukcijom na viši stepen smo podigli kvalitet nastave fizičkog vaspitanja, a verujem da će ga koristiti i drugi građani ove mesne zajednice – istakao je gradonačelnik Stevan Bakić, prilikom obilaska terena i dodao da će Grad nastaviti da ulaže u obrazovne ustanove.

Obnovljen sportski teren u OŠ „Sečenji Ištvan“ u MZ "Peščara"Obnovljen sportski teren u OŠ „Sečenji Ištvan“ u MZ "Peščara"OŠ „Sečenji Ištvan“ ove godine proslavlja 165 godina postojanja, a objekat u Šabačkoj pohađa 140 đaka.

- Drago nam je što je teren obnovljen na veliku i važnu godišnjicu i nadam se da stanovnici „Peščare, koji su mahom bivši i sadašnji učenici ove škole, umeti da cene ovaj gest i da će čuvati i dugo koristiti ovaj sportski teren. Kako u ovom objektu nemamo fiskulturnu salu, on će našim đacima služiti za nastavu fizičkog vaspitanja – poručila je Vesna Vajs, direktorka škole.

Obnovljen sportski teren u OŠ „Sečenji Ištvan“ u MZ "Peščara"

Izvor: Subotica.com
Obilazak rekonstruisanog terena u OŠ "Sečenji Ištvan" Obilazak rekonstruisanog terena u OŠ "Sečenji Ištvan" Obilazak rekonstruisanog terena u OŠ "Sečenji Ištvan" Obilazak rekonstruisanog terena u OŠ "Sečenji Ištvan" Obilazak rekonstruisanog terena u OŠ "Sečenji Ištvan" Obilazak rekonstruisanog terena u OŠ "Sečenji Ištvan" Obilazak rekonstruisanog terena u OŠ "Sečenji Ištvan" Obilazak rekonstruisanog terena u OŠ "Sečenji Ištvan"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 3890
Povezane teme

sportski teren

OŠ Sečenji Ištvan

stevan bakić

osnovna škola sečenji ištvan

vesna vajs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.