Komentara: 12
Pregleda: 1185

Od 1. septembra do kraja oktobra 81 vrsta proizvoda po nižim cenama

29.08.2024. u 13:47h
Izvor: Subotica.com  / RTS
Građani će od 1. septembra do kraja oktobra u okviru akcije "Najbolja cena" po cenama koje su povoljnije od akcijskih u 2.500 maloprodajnih objekata moći da kupe 81 vrstu proizvoda, zapravo 700 konkretnih proizvoda.
Od 1. septembra do kraja oktobra 81 vrsta proizvoda po nižim cenama
Foto: Vlada Srbije

Premijer Srbije Miloš Vučević je na predstavljanju ove akcije istakao da će oni imati oznaku "najbolja cena" i da će ih biti u prodavnicama koje ih budu prodavale. Reč o prehrambenim i proizvodima za ličnu i kućnu hemiju, kao što su meso, jabuke luk, kafa, riba, šamponi, toalet papir i slično.

Naveo je i konkretne proizvode i njihove nove cene i istakao da sniženje u proseku iznosi 26,82 odsto i da će domaćinstva moći da uštede od osam do 22.000 dinara.

- 81 kategorija proizvoda, suštinski 700 konkretnih proizvoda u preko 2.500 maloprodajnih objekata, prosečno će biti sniženje 26,82 odsto, u odnosu na najbolje cene koje su imali u tim prodavnicama. Od lanca do lanca će zavisiti, ali će svuda biti najbolja cena u odnosu na najbolju cenu koju su do sada imali - rekao je Vučević.

Od 1. septembra do kraja oktobra 81 vrsta proizvoda po nižim cenamaVučević napominje da nove "najbolje cene" trgovinskih proizvoda koje je predstavio ne mogu biti unificirane, jer ni trgovinski lanci nemaju identične ponude, ali je pojasnio da su obavezni u odnosu na konkretan vid proizvoda da izađu sa najboljom cenom.

Izvor: Subotica.com / RTS
Postavljeno pre 2 časova i 29 minuta
Komentara: 12
Pregleda: 1185
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.