Komentara: 43
Pregleda: 7641

Od 4. novembra naplata parkiranja i na Radijalcu (deo Aleje maršala Tita)

14.10.2024. u 12:58h
Izvor: Subotica.com
Primenom izmene Rešenja o javnim parkiralištima koje stupa na snagu 4. novembra,, u pojedinim delovima Subotice počeće se sa naplatom parkinga, dok će neka druga parkirališta pripasti crvenoj, umesto dosadašnjoj žutoj ili plavoj zoni.
Od 4. novembra naplata parkiranja i na Radijalcu (deo Aleje maršala Tita)

Ovom odlukom u crvenoj zoni parkiranja naći će uiice Matije Korvina i Vuka Karadžića koja su prema dosadanjem rasporedu delimično pripadale žutoj zoni, kao i Vase Stajića, na potezu od Partizanske do Đure Đakovića, što znači da će se parkiranje oko "Galerija biznis centra" ubuduće prema važećem cenovniku naplaćivati 55 dinara po započetom satu, odnosno 408 dinara koliko staje dnevna karta. 

Crvenoj zoni pripašće i Park Rajhla Ferenca, odnosno deo od Palate Rajh do Bose Milićević, kao i Đure Đakovića, parkinzi koji su do sada bili u žutoj zoni. 

U sistem naplate parkiranja ulazi i deo Aleje maršala Tita i to na potezu od Trga Sinagoge do Miloša Obilića i deo od Miloša Obilića do Trga Jakaba i Komora, koji će pripadati žutoj zoni. 

Prema ovom rešenju parking će se po cenama žute zone plaćati u delu kod Nove opštine, odnosno Trg Lazara Nešića - leva strana, od Maksima Gorkog do Senćanskog puta, koji će pripasti žutoj zoni, kao i ulice Iva Lole Ribara i Huga Badalića. 

Mesečne pretplatne karte i povlašćene parking karte koje su izdate pre početka primene ovog rešenja važe do isteka perioda na koji su izdate.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 dan i 21 čas
Komentara: 43
Pregleda: 7641
Povezane teme

naplata parkiranja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.