Komentara: 4
Pregleda: 970

Od početka primene nove mere u Subotici oduzeto 12 vozila

01.08.2024. u 09:49h
Izvor: MUP Srbije
Tokom prvih pet meseci primene mere sankcionisanja tri teža prekršaja počinjenih u periodu od dve godine, saobraćajna policija je na teritoriji Srbije privremeno oduzela 188 vozila (bicikala, motora, automobila, teretnih), od čega je 12 u Subotici.
Od početka primene nove mere u Subotici oduzeto 12 vozila
Foto: Ilustracija, arhiva

Najveći broj vozila oduzet je na teritoriji Beograda - ukupno 23 i Šapca (21), dok je dvocifren broj vozila oduzet i na teritoriji policijskih uprava u Novom Pazaru (13), Subotici (12), Valjevu, Pančevu i Smederevu (po 11).

Najveći broj vozila, oko 36%, oduzet od učinilaca prekršaja koji su mlađi od 30 godina - napominju iz MUP-a. Pored 161 putničkog vozila privremeno je oduzeto i 11 bicikala, 10 motocikala, tri teška teretna vozila, dva traktora i jedno zaprežno vozilo.

iz MUP-a podsećaju da se mera oduzimanja vozila primenjuje prema učiniocima težih prekršaja koji su u prethodne dve godine najmanje dva puta pravnosnažno osuđivani za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Izvor: MUP Srbije
Postavljeno pre 3 časova i 22 minuta
Komentara: 4
Pregleda: 970
Povezane teme

saobraćajna policija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.