Komentara: 1
Pregleda: 1292

Od poverenja

10.07.2009. u 21:26h
Izvor: RTV Yueco
Od poverenja

Yu Eco radio je pojedinačno najslušanija lokalna radio stanica u Subotici, pokazala su majska istraživanja slušanosti. Yu Eco radio je u odnosu na prethodnu godinu značajno povećao broj slušalaca koji na nedeljnom nivou iznosi oko 40 hiljada. Radio Subotica ima najbolji tzv. šer, ali za dve frekvencije, odnosno programe na mađarskom i srpskom. Najviše slušalaca kao regionalna stanica ima Radio Panon, dok su od medija sa nacionalnom pokrivenošću u Subotici slušani Radio b92 i radio S. U posledenje vreme veliku posećenost beleži i sajt rtv yu eco zahvaljujući kojem se o dešavanjima u Subotici informišu i naši sugrađani koji žive ili borave u inostranstvu. Prema istraživanjima koja je sproveo Nordnet, informativni sajt Yueco radija i televizije jedan je od najposećenijih. Na godišnjem nivou naš sajt poseti oko 32.000 korisnika ovog provajdera odnosno oko 5.500 na mesečnom nivou.

U proteklom periodu, u ovoj godini, najveća posećenost tokom radnih dana je bila petkom i ona u proseku iznosi oko 2.117 posetilaca i to u vremenskom periodu od 12 do 16 časova. Ekipa Yu eco radija i televizije će se potruditi da svoj rejting i dalje održi na visokom nivou.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1292
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.