Komentara: 8
Pregleda: 17447

Od sutra 5D bioskop na Korzou

09.11.2012. u 16:23h
Kao što smo već najavili pre par nedelja, u Subotici se otvara 5D bioskop koji će se nalaziti na Korzou a zvanično počinje sa radom sutra (subota) od 10 časova.
Od sutra 5D bioskop na Korzou

Iako se Subotica ne može pohvaliti suviše kvalitetnim uslovima u klasičnim bioskopskim salama Subotica će od sutra imati na raspolaganju vrhunski 5D bioskop, baš onakav kakav je već otvoren u Beogradu (Delta City), Vrnjačkoj Banji, Kopaoniku, Zlatiboru, Sokobanji, Nišu, Čačku, Budvi, Sutomoru, Pragu, Poreču i Zagrebu. U svim pomenutim gradovima je izazvao ogromno interesovanje publike zahvaljujući nezaboravnom doživljaju koji pruža.

Ono što je možda interesantno za prolaznike i one koji čekaju svoj red na projekciju je da je u okviru samog prostora postavljen LCD ekran na kojem možete uživo da pratite doživljaje onih koji trenutno borave i prate dinamičnu projekciju.

Od sutra 5D bioskop na Korzou

Bioskop u 5D uslovima nalazi se na Korzou (blizu Đinđićevog platoa ) i radiće svaki dan od 10  do 22 časa, dok će petkom i subotom raditi dva časa duže - do ponoći. Cena ulaznice je 250 din.

Kakve su to 5D projekcije?

Specijalni efekti - sneg, vetar i dim u određenim situacijama dočaravaju publici magični užitak gledanja filma. Dodatne simulacije pokreta, stvaraju realističnu sliku tokom gledanja filma i izazivaju virtuelne senzacije kod gledaoca koje dočaravaju njihovo nalaženje u središtu zbivanja radnje filma. U ponudi će za početak biti 5 filmova, trajanje projekcije je od 5 do 8 minuta, a bioskop prima do 9 gledalaca.

U Srbiji još imamo i 6D bioskope koji se nalaze u Jagodini i Beogradu (Kolosej / XpanD 6D). Ovaj bioskop gledaocima dočarava kišu, vetar, dim, vatru, miris i vibrirajuće efekte.

Internet sajt 5D bioskopa u Subotici: www.5d-subotica.com

5D Bioskop u Subotici 5D Bioskop u Subotici 5D Bioskop u Subotici 5D Bioskop u Subotici 5D Bioskop u Subotici 5D Bioskop u Subotici 5D Bioskop u Subotici 5D Bioskop u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 17447

Povezana vest

Povezane teme

5D bioskop

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.