Komentara: 2
Pregleda: 5361

Od sutra đaci na zimskom raspustu

23.12.2015. u 16:45h
Izvor: Subotica.com
Za đake subotičkih osnovnih i srednjih škola danas je bio poslednji nastavni dan u prvom polugodištu. Zimski raspust zvanično počinje sutra, uoči katoličkog Božića, a trajaće do 15. januara.
Od sutra đaci na zimskom raspustu

Kako bi prvi radni dan u drugom polugodištu trebalo da bude petak, Aktiv direktora osnovnih i srednjih škola je doneo odluku da u većini škola na teritoriji Grada Subotica, đaci u školske klupe sednu tek u ponedeljak, 18. januara. Tokom zimskog raspusta u većini škola će biti organizovani dopunski, dodatni časovi, kao i odeljenska i nastavna veća.

Zbog nešto dužeg raspusta, đaci u Subotici će, iako školskim kalendarom nije planirano, imati radnu subotu, 30. januara.

Prvi mali odmor od školskih obaveza u drugom polugodištu, đaci će zbog državnog praznika, imati već 15. i 16. februara. Prolećni raspust će, prema školskom kalendaru, biti od 24. do 29. marta, dok će mali predah đaci imati i za prvomajski praznik, od 29. aprila do 3. maja.

Za učenike od 1. do 7. razreda škola u Vojvodini drugo polugodište će biti završeno 15. juna, dok će osmaci zbog polaganja završnog ispita na odmor ići dve nedelje ranije, 1. juna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5361
Povezane teme

raspust

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.