Komentara: 0
Pregleda: 1510

Odbojka: "Golubice" poražene od Crvene zvezde (3:0)

19.10.2020. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka poražene su u petak u Beogradu od Crvene zvezde rezultatom 3:0, po setovima 25-19, 25-18, 25-8. U narednom kolu u Suboticu dolazi četvrtoplasirani Železničar,a pre toga "golubice" u Kupu igraju protiv Partizan Sokera.
Odbojka: "Golubice" poražene od Crvene zvezde (3:0)

Posle nepotpunog 6. kola Superlige za dame, Spartak ima pet poraza i pobedu. Lider prvenstva je ekipa Uba koja je u dosdašnjem delu sezone izgubila samo dva seta, a nalazi se ispred TENT-a koji je u poslednjem kolu iz duela sa Partizanom izvukao samo dva boda, dok Crvena zvezda drži poziciju broj tri. Svoju dominaciju u srpskom prvenstvu demonstrirali su i sinoć nakon što su osvojile 8. Superkup Srbije, nakon trijumfa nad TENT-om.

Kod ekipe Spartaka najefikasnija je bila Aleksandra Petrović sa 9 poena, Ana Jeković i Dejana Lekić su dodale po 7, Mina Tragović i Nevena Vidojević po 4, Dragana Korolija je osvojila tri, a Elena Baić dva poena. U timu "golubica" bez poenterskog učinka bile su Aleksandra Tadić (L), Dunja Jurić (L), Bojana Drčić, Iva Džaković, Bjanka Stojanović, Milana Vasić i Vasja Filipović.

Subotičkog superligaša sa klupe predvodi strateg Mirjana Musulin.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1510
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.