Komentara: 1
Pregleda: 1168

Odbojka: "Golubice" poražene od Partizana

01.11.2020. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka upisale su sedmi poraz posle gostovanja u Beogradu ekipi Partizan Sokera. Subotičanke su dobile prvi set, ali na kraju meč izgubili rezultatom 3:1. U narednom kolu Spartak dočekuje Klek.
Odbojka: "Golubice" poražene od Partizana

Subotičanke su dobro počele susret protiv Beograđanki, povele su u setovima nakon što su u završnici prvog seta zahvaljujući dobrim napadačkim akcijama Lekić i Petrović prelomile i zasluženo stigle do odlučujućeg poena seta (20:25).

U drugom setu "golubice" su parirale samo u prvoj polovini, ali domaće igračice u polako gradile prednost i sigurno došle do poravnanja u setovima (25:21). Treća deonica počela je u sličnom ritmu, s tim da je sredinom seta Spartak došao do rezultataskog priključka (15:14), Beograđanke su se ponovo odlepile na nekoliko poena razlike (20:16), Spartak je uzvratio (22:22) ali nije imao snage za potpuni proekret u setu, te su domaće igračice došle do 2-1 u setovima. 

Četvrti set, ispostavilo se i poslednji u ovom susretu, pripao je igračicama Partizana koje su bez većih problema došle do 25. poena i time stavili tačku na meč.

U redovima Spartaka po trinest poena osvojile su Jeković, Lekić i Petrović, dok je Korolija imala jedan manje.

Partizan Soker - Spartak 3:1 (20-25, 25-21, 25-23, 25-17)

ŽOK Spartak: Korolija 12, Dragović 6, Vidojević, Jurić, Drčić, Jeković 13, Stojanović, Lekić 13, Baić 2, Petrović 13, Vasić, Filipović

U narednom kolu u Suboticu dolazi ekipa Kleka, koja ima pobedu više od Spartaka i nalazi se u donjem delu tabele superligaškog karavana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1168
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.