Komentara: 2
Pregleda: 1903

Odbojka: "Golubice" sa novim trenerom večeras dočekuju Jedinstvo

24.11.2023. u 15:08h > 15:47
Izvor: Subotica.com
U toku je 8. kolo Superlige za odbojkašice a subotička ekipa večeras, sa novim strategom, dočekaće Jedinstvo iz Stare Pazove. Meč se igra od 19 časova. Ekipu je preuzeo poznati trener sa preko 40 godina trenerskog staža, a večeras će imati debi na klupi "golubica".
Odbojka: "Golubice" sa novim trenerom večeras dočekuju Jedinstvo

Peti poraz uz samo dve pobede aktivirao je larm u upravi ŽOK Spartak, a kao što to biva inače najvišu cenu plaća prvi trener. Posle neuspeha od Omladinca (3:2) na vruću klupu došao je iskusni strateg Branislav Moro, koji je zamenio Damira Petkovića, dugogodišnjeg (pomoćnog) trenera "golubica", u nadi da će uspeti da trgne ekipu i njihov potencijal iskoristi na najbolji mogući način. Iako sam Petković ima bogato iskustvo u radu sa mladim igračicama, rezultat je u ovoj sezoni, u elitnom rangu, izostao pa je odlučeno da Moro pokuša svojim pristupom.

Odbojka: "Golubice" sa novim trenerom večeras dočekuju JedinstvoU predstavljanju subotičkoj publici, na gostovanju na RTV Yueco, novi prvi trener ekipe predstavio se kratko, istučući svoje pozamašno iskustvo u vođenju vodećih ženskih ekipa pre svega u Srbiji (Crvena zvezda, Poštar, Vizura...), a ostaće upamćen i kao poslednji selektor ženske reprezentacije SFRJ, ali i u jednom periodu zajedničke države SCG. Posle decenije rada u inostranstvu vratio se u srpsku odbojku i od skora je na kormilu Spartaka.

- U Subotici imam dosta prijatelja, sarađivali smo i ostali u kontaktu. Subotica je ranije uvek bila dobra baza sa kvalitetnim igračima, nadam se da će se ta vremena vratiti, na zadovoljstvo odbojkaške publike - kratko je prokomentarisao Moro. - Nekoliko treninga samo odradili, upoznali se, treba sada stabilizovati ekipu, na ruku nam ne idu dve teške utakmice protiv Jedinstva i TENT-a, klub jeste u krizi ali učinićemo sve da se što pre vratimo.

Meč protiv Jedinstva iz Stare Pazove igra se večeras od 19 časova u maloj sali Hale sportova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1903
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.