Komentara: 0
Pregleda: 1503

Odbojka: "Golubice" slavile protiv Kleka

09.11.2020. u 11:38h
Izvor: RTV
Odbojkašice Spartaka pobedile su Klek rezultatom 3:1, u meču 9. kola Superlige. U derbiju začelja, Subotičanke su slavile u susretu u kojem je viđena velika borba i mnogo dugih poena.
Odbojka: "Golubice" slavile protiv Kleka
Foto: Arhiva (2019)

Domaće su odlično počele meč i stekle 10 poena prednosti koje gošće uprkos boljoj igri nisu uspele da anuliraju. Osvojile su 21 poen, ali se ispostavilo da je to bila najava njihove odlične igre u drugom setu. Spartaku su prepustile samo 17 poena, a kada su i u finišu trećeg dela igre imale prednost, činilo se da je veliki preokret na pomolu. No, tada je usledila serija njihovih grešaka, koje su borbene Subotičanke maksimalno iskoristile i ponovo došle do seta prednosti.

U istom ritmu su nastavile i u četvrtom setu, Dejana Lekić je poentirala u ključnim trenucima, a uprkos velikoj borbenosti , igračice Kleka nisu uspele da produže meč. Na semaforu je na kraju susreta stajalo 25:21, 17:25, 25:22 i 25:23.

Najefikasnija u pobedničkoj ekipi bila je Lekićeva sa 17 poena, dok su se kod poraženih istakle Vučković sa 16, odnosno Bogdanović sa 15 poena.

Nakon devet odigranih mečeva, Klek i Spartak imaju po dve pobede i iza njih na tabeli je jedino ekipa Beograda, bez ijednog trijumfa. U narednom kolu, Spartak dočekuje vodeću ekipu Uba.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1503
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.