Komentara: 4
Pregleda: 1350

Odbojka: Muška ekipa Spartaka savladala Niš, ženska poražena od Crvene zvezde

13.11.2021. u 10:53h
Izvor: Subotica.com
Oba subotička superligaša sinoć su imala prvenstvene nastupe. Muška ekipa je u Subotici slavila sa ubedljivih 3-0 protiv Niša, dok su "golubice" gostovale u Beogradu i upisale poraz (3-0) od Crvene zvezde.
Odbojka: Muška ekipa Spartaka savladala Niš, ženska poražena od Crvene zvezde

U prvom meču sedmog kola Superlige za žene Spartak je gostovao prvoplasiranoj Crvenoj zvezdi. Subotičanke su u prvom setu pružile ozbiljan otpor, međutim u naredna dva ništa od toga nije viđeno i Beograđanke su zasluženo slavile (25:23, 25:15, 25:5). U jatu "golubica" u poenterskom smislu najviše se istakla Radonjić (9), Korolija se zaustavila na 7, M. Petrović je upisala 5 poena, po tri su dodale Andrić i Škorić, Džaković 1.

Muška ekipa Spartaka igrala je protiv "fenjeraša" i apsolutno opravdala ulogu favorita. Ekipa Ivice Jevtića odigrala je maksimalno koncentrisano i kontrolisala meč čitav tokom za petu ovosezonsku pobedu (25:17, 25:17, 25:16) i makar na kratko povratak na poziciju broj 3 superligaškog karavana. Kod Spartaka najefikasniji je bio Žukić sa 13 osvojenih poena, jedan manje je upisao Tumbas, Lečić je dodao 7, Kone 6, Pavlović i Vukilić po 5, dok su Marković, Tomčić i Dulić upisali po jedan.

U narednom kolu dame dočekuju Partizan, dok momci gostuju Mladom radniku u Požarevcu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1350
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.