Komentara: 1
Pregleda: 1581

Odbojka: Pobeda muške ekipe Spartaka, poraz ženske

04.10.2021. u 12:44h
Izvor: Subotica.com
Za vikend je počela Superliga u muškoj i ženskoj konkurenciji, subotički predstavnici imaju polovičan učinak. Muška ekipa Spartaka je pobedila Radnički u Kragujevcu, ženska poražena od TENT-a u Subotici.
Odbojka: Pobeda muške ekipe Spartaka, poraz ženske

Nova superligaška sezona, nova prilika za dokazivanje u eltinom rangu. Odbojkaši su sa 3-2 savladali Radnički u Kragujevcu, dok su odbojkašice poražene od obrenovačkog TENT-a sa 0-3.

Nova sezona donosi i mnogo nepoznanica a sudeći po ambicijama "golubica" i ova će proteći u borbi za opstanak, a s obzirom na mladost i iskustvo teško je i za očekivati više. S druge strane, muški kolektiv se tokom priprema pokazao kao skup dobro uigranih i tehnički jakih pojedinaca i za očekivati je da će se napasti sam vrh tabele. Pobeda protiv Radničkog, kao jedne od najstabilnijih ekipa duži niz godina, nagoveštava takvu borbu.

U narednom kolu devojke gostuju u Inđiji, dok će momci igrati pred svojom publikom protiv Ribnice koja je ubedljivo savladala Partizan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1581
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.