Komentara: 2
Pregleda: 1191

Odbojka: Spartak brusi formu pred početak nove superligaške sezone

28.09.2021. u 10:36h
Izvor: Subotica.com
Za vikend počinje Superliga u sezoni 2021/22. Spartak je između dve sezone doveo dosta novih igrača. Odigrane kontrolne utakmice u sklopu priprema daju dosta optimizma pred nove takmičarske izazove.
Odbojka: Spartak brusi formu pred početak nove superligaške sezone
Foto: Arhiva 2020

Početkom avgusta, mesec dana uoči starta nove superligaške sezone, ekipa Spartaka započela je pripreme za novo dokazivanje u elitnom rangu. U sklopu priprema odigrano je i nekoliko kontrolnih utakmica.

OSVOJEN PRIPREMNI TURNIR U BANJALUCI - U okviru priprema za predstojeću takmičarsku sezonu Spartak“ je proteklog vikenda osvojio memorijalni turnir "Limun Papić" u Banjaluci. Sa dve pobede nad "Mladosti" iz Brčkog i "Kitra" iz Varaždina Subotičani su podigli pehar za najbolju ekipu turnira, dok su čak tri igrača poneli priznanja za najboljeg blokera (Nikola Pavlović), korektora (Aleksandar Tumbas) i najkorisnijeg igrača (Nikola Žugić).

Sastav ekipe se promenio, okosnicu čine: Nemanja Jungić (kapiten), Miljan Milović, Aleksandar Tumbas, Dario Peić, Nikola Pavlović, Aleksa Nestorović, Ivan Marković i Stefan Dulić. Nove snage u timu "gloubova" su Andrija Vulikić (tehničar), Marko Lečić (srednji bloker), Nikola Žugić (primač) i reprezentativac Malija Kone Mousa (primač). Ekipi je priključen i mladi igrač Luka Tomčić.

- Između dve sezone imali smo ne mali broj promena, još samo da nađemo prikladnog korektora i možemo da kažemo da smo kompletirani. Shodno aktuelnoj epidemiološkoj situaciji pripreme smo obavljali u Dudovoj šumi, na terenima sa peskom, odigrali smo i više pripremnih mečeva, a za nekoliko dana nas očekuje početak nove sezone - poručuju iz MOK "Spartak".

Šef struke seniorskog tima je Ivica Jevtić, a njegovi pomoćnici su Uroš Kecman i Stefan Laković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1191
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.