Komentara: 0
Pregleda: 183

Odbojka: Spartak dočekuje Mladi radnik u petak

16.10.2024. u 08:46h
Izvor: Subotica.com
U okviru 3. kola Superlige za odbojkaše Spartak će se sastati sa Mladim radnikom iz Požarevca, a susret je zakazan za petak, 18.oktobar, od 19h časova, u Hali sportova.
Odbojka: Spartak dočekuje Mladi radnik u petak
Foto: Gorana Perčić

"Golubovi" su se proteklog vikenda sastali sa ekipom "Takova" iz Gornjeg Milanovca, i tom prilikom uzeli bod. Nakon utakmice, trener Subotičana Raško Jovanović je izjavio, da su se njegovi izabranici borili ali da je ceo meč bila klackalica. Prvotimac Aleksa Matić je izjavio da je utakmica bila puna preokreta i da moraju nastaviti da rade još jače, jer iako nisu bili kompletni to ne može biti izgovor za poraz. Najbolji poenter u redovima Spartaka je bio Veljko Boharev sa 15 poena.

Ekipa Mladog radnika se proteklo kolo sastala sa ekipom Vojvodine od koje su izgubili 3:0.

U subotičkoj Hali sportova se i ovog petka očekuje veoma bitna i neizvesna utakmica, a ovom prilikom Klub poziva publiku, ljubitelje odbojke, da dođu u što većem broju i da podrže "golubove" do druge ovosezonske pobede.

ŠKOLA ODBOJKE - U toku je upis u školu odbojke za dečake od 9 do 15 godina. Više informacija i prijave putem 064/03-22-027.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 časova i 30 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 183
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.