Komentara: 0
Pregleda: 1268
Video

Odbojka: Spartak dočekuje Portugalce večeras u velikoj sali Hale sportova

21.11.2023. u 11:56h
Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak dočekuje Portugalce večeras u velikoj sali Hale sportova
Foto: CEV

Odbojkaši Spartaka iz Subotice, pobednici BVA Kupa prošle sezone, igraće u šesnaestini finala Kupa izazivača protiv portugalskog Fonte Bastardo Azora. Prva utakmica je na programu večeras, u subotičkoj Hali sportova sa početkom u 18 časova.

Revanš meč će se odigrati  u sredu, 29. novembra u Praja da Vitoriji, na ostrvu Terseira, u drugom po veličini Azorskom arhipelagu.

Ukoliko eliminišu Portugalce, Subotičani će u osmini finala (13. i 20. decembar) igrati protiv pobednika duela šesnaestine finala Komarno (Slovačka) – Dutihem (Holandija).

Odbojka: Spartak dočekuje Portugalce večeras u velikoj sali Hale sportovaPo propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija tri boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija dva, a poraženi jedan bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje “zlatni set”, koji se igra odmah po završetku druge utakmice. “Zlatni set” se igra do 15 poena.

 

Ako niste u mogućnosti da dođete u Halu sportova, možete da pratite prenos preko Jutjuba.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1268

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.