Komentara: 0
Pregleda: 361

Odbojka: Spartak dočekuje Radnički na startu Superlige

02.10.2024. u 12:16h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka u 1. kolu Superlige dočekuju vrlo neugodnog, pre svega kvalitetnog protivnika - "Radnički" iz Kragujevca. Utakmica je zakazana u standardnom terminu, petak (4. oktobar), od 19 časova.
Odbojka: Spartak dočekuje Radnički na startu Superlige

"Golubovi" su proteklog vikenda imali poslednju proveru pred početak sezone u eltinom rangu, kada su u Banja Luci odigrali i osvojili 6. memorijalni turnir "Limun Papić". Na turniru su pobedili ekipe "Kakanj" iz BiH, Partizan iz Beograda i domaćina Borac iz Banja Luke.1

Nakon turnira proglašeni su najbolji pojedinci, a iz ekipe iz Subotice čak troje je dobilo pojedinačna priznanja. Za najboljeg igrača proglašen je kapiten Nemanja Jungić, najbolji libero je bio Kristijan Šebek, a kao najbolji tehniča izdvojen je Ognjen Šuvački.

ŠKOLA ODBOJKE - U toku je upis u školu odbojke za dečake od 9 do 15 godina. Više informacija putem 064/03-22-027.

Izabranici Raška Jovanovića su spremni za početak nove sezone i pozivaju publiku da im bude vetar u leđa protiv nezgodnog protivnika iz Kragujevca i u što većem broju podrže mladi tim u novoj borbi za visok plasman.

Ulaz je slobodan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 časova i 4 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 361
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.