Komentara: 0
Pregleda: 987

Odbojka: Spartak poveo protiv Ribnice u četvrtfinalnoj seriji plejofa

30.03.2023. u 11:12h
Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak poveo protiv Ribnice u četvrtfinalnoj seriji plejofa

U prvom meču četvrtfinala plejofa (borba za tilulu šampiona Srbije) u Kraljevu su se sastali Ribnica i Spartak iz Subotice. Pred početak plejofa Ribnica je dočekala gostujuću ekipu sa 4. pozicije u regularnom delu takmičenja i tako imala prednost domaćeg terena, dok je Spartak razigravanje započeo sa 5. mesta.

Od samog početka utakmice ekipa Spartaka je bila veoma odlučna i fokusirana na igru i već u ranom delu prvog seta preuzela visoku rezultatsku prednost i  uspela da nametne svoj ritam. Spartak je bio veoma agresivan u servisu i u mnogome olakšala posao blokera i tako bez većeg otpora privela prvi set u svoju korist.

Spartak je i u drugom setu igrao veoma stabilno i odgovorno bez previše grešaka, a prvi trener ekipe Ribnice Simojlović Milan je pokušao izmenama da poremeti igru Spartaka, čak su u drugom delu seta i uhvatili rezultatski priključak ali nije bilo dovoljno energije, pa Spartak osvaja i drugi set.

Posle prednosti od 2:0, došlo je do blagog pada u igri Spartaka, ali su se izabranici Ivice Jevtića "trgi na vreme" i bez obzira što je ekipa Ribnice imala rezultatsku prednost u  većem delu seta, uz veoma zrelu i odgovornu igru u završnici, uspeli da meč privedu kraju u svoju korist i tako ostvare veoma bitnu pobedu na uvek neugodnom gostovanju u Kraljevu.

Ribnica - Spartak 0-3
(15:25, 21:25, 20:25)

Spartak: Milović (L), Mašulović (15), Jungić, Tomčić, Peić (L), Lečić (3), Vulikić (2), Suvački, Šebek, Khan Murad (19), Dulić, Pavlović (7), Omar Ahmed (8), Tumbas, Trener Ivica Jevtić.

U subotu, 1. aprila, od 17 časova Ribnica će gostovati u Subotici, u 2. meču četvrtfinala. Iz MOK "Spartak" pozivaju ljubitelje odbojke, prevenstveno navijače i simpatizere Spartaka, da u što većem broju podrže ekipu do nove pobede i nastavka pohoda prema tituli šampiona.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 987
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.