Komentara: 2
Pregleda: 1543

Odbojka: Spartak propustio priliku da još jednom savlada Crvenu zvezdu

25.02.2023. u 18:09h
Izvor: Subotica.com
Beograđani su se, sa kamatom, osvetili Spartaku za poraz na svom terenu u 7. kolu, osvojivši sigurna tri boda u Subotici, u najvećoj meri kvalitetnijom igrom, za zasluženu pobedu. Spartaku ostaje da u naredna četiri kola pojača i da se zadrži u trci za plejof.
Odbojka: Spartak propustio priliku da još jednom savlada Crvenu zvezdu
Foto: Gorana Perčić

U 18. kolu Superlige, pred oko 800 gledalaca u subotičkoj Hali sportova, sastali su se Spartak i Crvena zvezda. Duel je važio za derbi kola s obzirom da je Spartak u dosadašnjem delu prvenstva prikupio 28 bodova (11-5) i sa 4. pozicije na tabeli dočekao Beograđane sa istim brojem bodova, ali dve pobede manje.

Od samog početka utakmice Zvezda je uspela da nametne svoj ritam i da kontroliše igru u prvom setu. Na momente je Spartak, pre svega dobrim servisima, uspeo da uhvati rezultatski priključak ali to nije bilo dovoljno za osvajanje prvog seta.

Odbojka: Spartak propustio priliku da još jednom savlada Crvenu zvezdu

Zvezda je i u drugom setu igrala veoma stabilno i odgovorno bez previše grešaka, a prvi trener Spartaka, Ivica Jevtić, je pokušao izmenama da poremeti njenu igru i unese novu energiju u svoju ekipu, ali na žalost i drugi set je pripao gostujućoj ekipi.

Posle velike prednosti Crvena  zvezda je igrala potpuno rasterećeno i ovaj derbi privela kraju sa maksimalnim rezultatom od 0:3 u svoju korist.

Spartak - Crvena zvezda 0-3
(21:25, 21:25, 17:25)

Spartak: Milović (L), Mašulović (12), Jungić (2), Tomčić, Peić (L), Lečić (8), Vulikić (1), Suvački, Šebek, Khan Murad (8), Dulić, Pavlović (5), Omar Ahmed (13), Tumbas, Trener Ivica Jevtić.

Crvena zvezda: Okolić (7), Ristić, Kljajić, Stanković (7), Jović (L), Pepić (13), Ranković, Koprivica (3), Marinović (17), Nikolić (5), Popović, Jose Manuel (1), Skakić, Trener Matijašević Nikola.

Odbojka: Spartak propustio priliku da još jednom savlada Crvenu zvezduU narednom, 19. kolu Spartak gostuje ekipi Novog Sada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1543
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.