Komentara: 1
Pregleda: 1161
Foto

Odbojka: Spartak savladao Mladi radnik, u plejofu na Radnički iz Kragujevca

01.03.2021. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
U poslednjem, 18. kolu ligaškog dela Superlige odbojkaši Spartaka savladali su u Subotici ekipu Mladog radnika rezultatom 3:1. Subotičani će tako sa 5. mesta na tabeli u plejofu na Radnički uz Kragujevca.
Odbojka: Spartak savladao Mladi radnik, u plejofu na Radnički iz Kragujevca

Muška selekcija Spartaka ligaški deo sezone završila je pobedom. U poslednjem kolu Superlige  gost u Subotici bila je ekipa Mladog radnika. "Golubovi" su se revanširali za poraz u prvom delu sezone.

Subotičani su relativno sigurno došli do prednosti od dva nula, u trećem je viđena ozbiljna rezultatska klackalica, uz ozbiljnu borbu za svaki poen. Srčana ekipa iz Požarevca odlično je parirala, domaći su pokušavali da se nagrade za dobra prva dva seta, ali gosti su spretno i srećno, uz blagu pomoć Spartaka, došli do svog prvog, ispostavilo se i jedinog seta na gostovanju na severu Bačke. U četvrtom Spartak je zaigrao silovito, ništa nije prepustio slučaju i na kraju zasluženo slavio 3-1.

Odbojka: Spartak savladao Mladi radnik, u plejofu na Radnički iz KragujevcaSpartak - Mladi radnik 3:1 (25-21, 25-19, 24-26, 25-17)

Spartak: Milović, Marković, Jungić 12, Tomčić, Peić, Seizović, Nadaždin 1, Nikolić 9, Rikardo 6, Dulić, Kovač 19, Tumbas 17, Pavlović, Medurić 8.

Spartak je ligašli deo sezone završio na 5. mestu sa 10 pobeda i 8 poraza. Od 4. marta igraju se mečevi četvrtfinala plejofa, a Subotičani će odigrati dvomeč sa Radničkim iz Kragujevca.

Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak - Mladi radnik Odbojka: Spartak - Mladi radnik Odbojka: Spartak - Mladi radnik Odbojka: Spartak - Mladi radnik Odbojka: Spartak - Mladi radnik Odbojka: Spartak - Mladi radnik Odbojka: Spartak - Mladi radnik Odbojka: Spartak - Mladi radnik
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1161
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.