Komentara: 0
Pregleda: 1149

Odbojka: Spartak savladao Radnički sa 3:2, revanš u ponedeljak u Subotici

13.03.2022. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
U prvom meču četvrtfinala plejofa Spartak je u petak savladao Radnički u Kragujevcu, u meču koji se protegao na 5 setova, te u ponedeljak sa rezultatskom ali i domaćinskom prednošću očekuje revanš. Najbolja pozivnica za ljubitelje odbojke da ispune tribine Hale sportova.
Odbojka: Spartak savladao Radnički sa 3:2, revanš u ponedeljak u Subotici
Foto: Ilustracija, arhiva

Posle tesnog gubitka prvog seta, Subotičani su uzvratili u drugom, nastavili sa odličnim igrama u trećem i kada se činilo da preostaje samo da se zada konačni udarac za sigurnu pobedu i lepu prednost pred revanš, domaća ekipa, suočena sa porazom, ali i potpomognuta opuštanjem rivala, vratila je neizvesnost i pokazala da bela zastavica nije pred podizanjem. Ipak, odlučujući peti seti u potpunosti je pripao ekipi sa severa Bačke, za trijumf od 3:2.

Ekipu Spartaka do važne pobede nosio je trio Jungić, Khan, Žugić.

Radnički - Spartak 2:3
(25-23, 17-25, 18-25, 25-17, 6-15)

Spartak: Milović (L), Marković, Jungić 16, Tomčić, Peić, Lečić, Vulikić 2, Nestorović, Khan 15, Dulić, Kone, Pavlović 8, Žugić 17, Tumbas 2.

Revanš meč igra se u subotičkoj Hali sportova, u ponedeljak od 19 časova.

U ostalim susretima četvrtfinala Vojvodina je sa sa maksimalnih 3-0 savladala Mladi radnik iz Požarevca, Crvena zvezda takođe Spartak iz Ljiga, dok je Partizan slavio protiv Ribnice sa 3-1.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1149
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.