Komentara: 0
Pregleda: 852

Odbojka: Spartak u polufinalu plejofa, druga pobeda nad Radničkim za tri dana

15.03.2022. u 09:15h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka savladali su i u revanš meču Radnički iz Kragujevca, ovaj put sa sigurnih 3-0 i tako obezbedili mesto među četiri najbolje ekipe srpskog elitnog ranga.
Odbojka: Spartak u polufinalu plejofa, druga pobeda nad Radničkim za tri dana
Foto: Ilustracija, arhiva

Izabranici Ivice Jevtića potvrdili su ulogu favorita u dvomeču protiv Radničkog iz Kragujevca pošto su i pred svojom publikom pokazali kvalite, zasluženo slavili i pridružili se grupi polufinalista. U drugom meču, sinoć odigranom, Subotičani su slavili sa 3-0, po setovima 25-20, 25-19, 25:19.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Khan sa 13 osvojeni poena, Pavlović je dodao 11, po 10 su upisali Žugić i Jungić. Kod gostiju jedni dvocifren je bio Kovač sa 15 ponea, svi ostali daleko ispod.

Spartak: Milović, Marković, Jungić, Tomčić, Peić, Lečić, Vulikić, Nestorović, Khan, Dulić, Kone, Pavlović, Žugić, Tumbas.

Pored Spartaka u polufinale plasirali su se Crvena zvezda i Vojvodina, dok će Partizan i Ribnica igrati treći meč. Već sada se zna da će se na putu do finala Spartaku isprečiti Crvena zvezda i stari znanac strateg Igor Žakić. Prvi meč je na programu 23. marta u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 852
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.