Komentara: 0
Pregleda: 210

Odbojka: Spartak u utorak dočekuje Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Kupa Srbije

28.10.2024. u 08:23h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka će se sastati sa ekipom Crvene zvezde, u prvoj od dve utakmice četvrtfinala Kupa Srbije, u muškoj konkurenciji. Utakmica je zakazana za utorak, 29. oktobar, od 19 časova u Hali sportova.
Odbojka: Spartak u utorak dočekuje Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Kupa Srbije

U osmini finala kupa Spartak je pobedio ekipu  Dunav Volley 3-0, a Crvena zvezda je ostvarila ubedljivu pobedu nad Jagodinom.

Po propozicijama Kupa Srbije pobede od 3-0, 3-1 donose pobedniku tri boda, a ukoliko se utakmica završi rezultatom 3-2 pobednik dobija 2, a porazeni bod. Ukoliko obe ekipe završe sa istim brojem bodova igraće se *zlatni set* koji se igra odmah po završetku druge utakmice, a igra se do 15 poena.

Iako Crvena zvezda ulazi u ovaj duel kao favorit "golubovi" će se boriti i dati sve od sebe, a ovom prilikom Klub poziva publiku da podrže domaći tim i dođu u halu da se napravi sjajna atmosfera i pruži podrška našim odbojkašima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 časova i 2 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 210
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.