Komentara: 1
Pregleda: 961

Odbojka: Spartak večeras dočekuje Crvenu zvezdu

04.02.2022. u 10:00h
Izvor: RTV Yueco
Na otvaranju ovogodišnje takmičarske sezone u Subotici, odbojkaši Spartaka dočekaće večeras lidera na tabeli, beogradsku Crvenu zvezdu. Meč se igra u 19 časova.
Odbojka: Spartak večeras dočekuje Crvenu zvezdu

Duel dva znanca sigurno će biti drugačiji u odnosu na druge prvenstvene duele, s obzirom da će dugogodišnji trener Spartaka, Igor Žakić, ovaj put sa "golubovima" neće ići po pobedu.

- Po prvi put dolazim sa drugim klubom u svoj grad, treba da sednim na toj "gostujućoj" strani, međutim nema mesta tu za neke emocije, biće čudno samo meni. Očekujem dobru utakmicu i da klub koji vodim održi kontiunitet dobrih igara - rekao je Žakić.

Po ličnom iskustvu, kada su odbojkaši Spartaka igrali u njegovom rodnom Požarevcu, Ivica Jevtić, dobro zna da Igoru Žakiću neće biti ni malo lako u Subotici, ali se nada da će predstojeći duel dva renomirana protivnika doneti dobru igru i povoljan rezultat „plavo-belima“.

- Biće ovo specifičan meč upravo zbog Igorovog prvog dolaska u Suboticu kao gostujućeg trenera, Subotica važi za vruć teren i nadam se da će publika prepoznati momenat i doći u velikom broju da nas podrže, ali i da pozdrave Igora - rekao je Jevtić.

Inače, sadašnji strateg odbojkaša Spartaka dodatno je motivisan za dalji rad i dokazivanje, jer ga je selektor seniorske muške odbojkaške reprezentacije Srbije, Igor Kolaković, imenovao za svog pomoćnika, što za ovog mladog i ambicioznog stručnjaka znači jako puno.

Susret u Hali sportova igra večeras od 19 časova, što je ujedno i poziv ljubiteljima odbojke da napune tribine i daju snažnu podršku domaćem timu u nadi da će moći i da zabeleže iznenađenje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 961
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.