Komentara: 0
Pregleda: 1605

Odbojka: Spartak večeras protiv Vojvodine za novo finale plejofa

10.04.2023. u 16:49h
Izvor: Subotica.com
Spartak večeras od 19 časova dočekuje aktuelnog šampiona Vojvodinu. Nakon pobede u Novom Sadu i brejka, nesumnjivo motivisani "golubovi" pokušaće da pobede i u drugom meču i obezbede finalnu seriju i novu borbu za titulu. Ovo je najbolja pozivnica za ljubitelje odbojke da budu uz "golubove" večeras.
Odbojka: Spartak večeras protiv Vojvodine za novo finale plejofa

RIvalitet Spartaka i Vojvodine ima svoju višedecenijsku istoriju i znača. Po pravilu to su jaki i uzbudljivi mečevi u kojima se prikaže sva lepota odbojkaškog sporta, pa nema sumnje da će tako biti večeras, jer ulog je veliki - reklo bi se za Vojvodinu u skladu sa njenim renomeom i tradicijom, ali i za Spartak koji nastavlja da pokazuje da je u samom vrhu srpske odbojke.

Polufinale se igra na dve pobede. Ukoliko Vojvodina pobedi večeras serija se seli u Novi Sad, pobeda Spartaka donosi novo finale. Bolji iz ovog duela na megdan će pobedniku okršaja Partizan - Radnički Kragujevac, u kojem trenutno Partizan, kao i Spartak, ima brejk.

Odbojka: Spartak večeras protiv Vojvodine za novo finale plejofa

Susret u Subotici igra se večeras od 19 časova MOK "Spartak" je pozvao publiku da ispuni tribine i sav mogući prostor za podršku i da budu vetar u leđa Spartaku do nove istorijske pobede nad starim rivalom. Ulaz je besplatan i igra se u maloj sali Hale sportova. Dođite na vreme i zauzmite svoje mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1605
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.