Komentara: 0
Pregleda: 860

Odbojka: Spartak završio takmičenje u Kupu, Vojvodina slavila i u Novom Sadu

04.11.2021. u 10:07h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Vojvodine plasirali su se u polufinale 57. Kupa Srbije nakon što su sinoć, i u revanšu, savladali Spartak.
Odbojka: Spartak završio takmičenje u Kupu, Vojvodina slavila i u Novom Sadu

Subotičani su pre nedelju dana na svom terenu izgubili 3:1, a nakon pobede nad Partizanom u Superligi sa puno optimizma otputovali za Novi Sad. Nažalost nije došlo do željenog preokreta i Spartakovo učešće u najmasovnijem klupskom takmičenju se završava u četvrtfinalu.

Revanš u Novom Sadu nije bio toliko rezultatski zanimljiv kao prvi u Subotici. "Crveno-beli" su imali kontrolu meča čitavim tokom, čini se da je serija teških utakmica  za desetak dana (dve sa Vojvodinom, jedna sa Partizanom) uzela danak i da "golubovi" nisu imali pogonskog goriva da načine preokret i realno naprave veliko iznenađenje.

U redovima Spartaka Jungić je osvojio 12 poena, po sedam su dodali Žugić i Tumbas, po četiri puta su poentirali Pavlović i Lečić, dok je Kone, ove sezone jedan od ponajboljih u subotičkoj ekipi, stao na jednom poenu.

Vojvodina - Spartak 3:0 (25:17, 25:17, 25:15)

Pored Vojvodine polufinale u muškoj konkurenciji obezbedili su Crvena zvezda i Mladi radnik iz Požarevca. Četvrti polufinalista će biti pobednik dvomeča Partizan - Radnički koji se igra 9. novembra.

Neće biti puno vremena za pripremu narednog takmičarskog duela u elitnom rangu, a protivnik je lider Superlige - Crvena zvezda. Meč je zakazan za petak u 18.30 časova u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 860

Povezana vest

Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.