Komentara: 1
Pregleda: 1400
Foto

Odbojka: Vojvodina se revanširala, odlučujući meč za finale plejofa u Novom Sadu

11.04.2023. u 15:28h
Izvor: Subotica.com
Posle sjajne pobede u Novom Sadu, u drugom polufinalnom meču plejofa za odbojkaše Spartak poražen je sinoć na domaćem terenu od Vojvodine rezultatom 3-0. Ko će otići u finale olučiće treći meč ova dva rivala, zakazan za četvrtak u Novom Sadu.
Odbojka: Vojvodina se revanširala, odlučujući meč za finale plejofa u Novom Sadu

Mala sala Hale sportova bila je tesna da primi sve Subotičane koji su želeli da podrže Spartak da dođe do finala. U velikoj želji da napravi što uzavreliju atmosferu domaćin je ozbiljno potcenio interesovanje ljubitelja odbojke pa su mnogi ostali bez prilike da uživo prate meč jer sve oko terena je bilo apsolutno krcato.

Odbojka: Vojvodina se revanširala, odlučujući meč za finale plejofa u Novom SaduOdbojka: Vojvodina se revanširala, odlučujući meč za finale plejofa u Novom SaduSubotičani su silovito počeli, te je prvi set zaista bio praznik odbojke. Međutim, u samom finišu lopta je pala na teren domaćina te je set pripao Novosađanima. Ta lopta je, definitivno bila prekretnica, jer su posle toga domaći očigledno igrači psihički pali, što se odrazilo i na igru.

- Znali smo da ekipa Vojvodine ne dolazi da se brani, da će napasti svim oružjem. Ostaje žal za tim prvim setom gde je bila egal igra do samog kraja i gde smo imali svoje šanse koje smo iskoristili. Posle toga psihlogija nije ista i krivo mi je što je tako ispalo – kaže Ivica Jevtić, trener plavih golubova. – Publika koja je došla u tako velikom broju, koja nas je podržavala, zaslužila je da još malo gleda lepu odbojku. Ali ništa još nije gotovo, izjednačeno je, pokazali smo da možemo da igramo sa ekipom Vojvodine, nećemo sedeti skrštenih ruku, idemo u Novi Sad.

Odbojka: Vojvodina se revanširala, odlučujući meč za finale plejofa u Novom Sadu

Posle poraza u Novom Sadu, ekipa Vojvodine koju predvodi proslavljeni odbojkaš Slobodan Boškan, u Suboticu je došla da pobedi, što se i videlo na terenu.

- Atmosfera je bila usijana od samog početka, što nije čudno kada je reč o dve ekipe koje imaju svoje kvalitete. Očekivali smo ovakvu utakmicu, veliki ulog je u pitanju. Za mene je ovo samo poluvreme, očekuje nas revanš u četvrtak. Drago mi je što je ekipa pokazala karakter i važno je da igramo na ovaj način – ističe Boškan. – U četvrtak idemo da pobedimo. Ne kažemo da će biti lako, ali posle ove utakmice više nema osvrtanja, gledamo samo napred.

Odbojka: Vojvodina se revanširala, odlučujući meč za finale plejofa u Novom SaduUoči početka utakmice, Veljku Mašuloviću, primaču Spartaka, uručeno je priznanje za najboljeg igrača Banka Poštanska Štedionica Superlige u martu.

Spartak – Vojvodina 0:3
(26:28, 16:25, 20:25)

Spartak: Milović, Mašulović 10, Jungić 2, Tomčić, Peić, Lečić 5, Vulikić 3, Šuvački, Sebek, Kan 12, Dulić, Pavlović 3, Omar 1, Tumbas.

Vojvodina: Simić 4, Milanović, Bajandić, Zečević, Negić, Rudić, Jausa, Ubiparip 12, Mišković, Antunović, Buculjević 3, Parapunov 13, Krsmanović 12, Mehić 15.

U nastavku pogledajte delić atmosfere iz krajnje neobičnog ugla, s obzirom da zbog velike gužve ni naš fotoreporter nije bio u prilici da izveštava iz same male sale nego sa okolnih "prozora".

Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak - Vojvodina (2. utakmica polufinala plejofa, sezona 2022/23) Odbojka: Spartak - Vojvodina (2. utakmica polufinala plejofa, sezona 2022/23) Odbojka: Spartak - Vojvodina (2. utakmica polufinala plejofa, sezona 2022/23) Odbojka: Spartak - Vojvodina (2. utakmica polufinala plejofa, sezona 2022/23) Odbojka: Spartak - Vojvodina (2. utakmica polufinala plejofa, sezona 2022/23) Odbojka: Spartak - Vojvodina (2. utakmica polufinala plejofa, sezona 2022/23) Odbojka: Spartak - Vojvodina (2. utakmica polufinala plejofa, sezona 2022/23) Odbojka: Spartak - Vojvodina (2. utakmica polufinala plejofa, sezona 2022/23)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1400
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.