Komentara: 0
Pregleda: 999

Odbojka (Ž): Spartak poražen od Uba u prvom meču četvrtfinala Kupa

11.11.2021. u 11:13h
Izvor: Subotica.com
U prvom meču četvrtfinala Kupa Ub je opravdao ulogu favorita i obezbedio značajnu prednost pred revanš za manje od nedelju dana. Sinoć je u Hali sportova bilo 3-0 za gostujuću ekipu. Posle dva lagana seta, u trećem je viđena velika borba, ali ispostavilo bez uticaja na maksimalan učinak favorita.
Odbojka (Ž): Spartak poražen od Uba u prvom meču četvrtfinala Kupa
Foto: Arhiva (2019

Spartak je poražen od ekipe Uba sa maksimalnih 3:0, po setovima 16-25, 10-25, 27-29. Spartak je dobro počeo, poveo sa 10-7, ali u tom trenutku gošće lome set, prave seriju 10-1, i odlaze na prednost koju "golubice" nisu mogle da sustignu. U drugom setu mnogo snažnije otvaranje šampiona Srbije, očas posla stvorili su prednost od +8 (2-10), Spartak je pokušavao da uhvati priključak, a najbliži je bio na -5 (10-15), međutim onda je domaćima sve pošlo naopako - UB pravi seriju od 10-0 i prosto demonstrira silu i očiglednu nadmoć. Za razliku od prva dva seta u kojem je Spartak bio podređeni tim, u trećem je viđeno mnogo vatre, a Spartak je u završnici imao i dobru priliku da produži ovaj meč. Rezultata 23-18 za domaće, publika se već priprema za četvrti set, ali trener gostiju vraća najiskusniju postavu i sprečava iznenađenje (u setu). Igralo se do 29. poena, a on je nažalost pripao gostujućoj ekipi za konačnih 3-0.

U ekipi Spartaka Radonjić je osvojila 11 poena, Škorić 10,Korolija 6, Andrić i M. Petrović po 4, a Džaković i Baić po dva. Kod gostujuće ekipe Lukić je poentirala 17 puta, Ranković 11, dok je Pavlović dodala 10. Doprinos pobedi tima Uba dala je i nekadašnja igračica Spartaka Sofija Medić sa 7 poena.

Duel četvrtfinalista 56. Kupa Srbije za žene između Spartaka i Uba odložen je zbog obaveza Spartakovog rivala u evropskom takmičenju. Revanš meč  je zakazan za 16. novembar u Ubu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 999
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.