Komentara: 0
Pregleda: 799

Odbojka (Ž): Ubedljiva pobeda Spartaka protiv "fenjeraša"

06.02.2023. u 14:00h > 14:00
Izvor: Subotica.com
U meču 15. kola Superlige odigranom u Subotici Spartak je savladao poslednje plasirani Novi Sad sa rutinskih 3-0, po setovima 25:20, 25:12 i 25:17. Za vikend "golubice" gostuju u Lajkovcu.
Odbojka (Ž): Ubedljiva pobeda Spartaka protiv "fenjeraša"
Foto: ŽOK "Spartak"

Susret u Hali sportova protekao je u apsolutnoj dominaciji domaće ekipe, iako je šef struke Spartaka čak bio u prilici da da više minuta devojkama koje su bile možda u drugom planu, svakako sa manjom minutažom, što su mnoge i iskoristile na pravi način.

AUTSAJDERI - Ne želeći da umanjimo uspeh bilo kojeg tima, pogotovo ne subotičkog, moramo primetiti da ove godine Superliga nije nikada imala toliko izrazito "autsajderskih" ekipa koje su, ispostavilo se, rekreativno ušle u takmičenje, o čemu govori da je 5 ekipa iz donjeg dela u 78 mečeva ostvarilo samo trinaest pobeda, osvojilo 70 setova. Možda je vreme za smanjivanje broja superligaša? promena formata? ili malo veća ulaganja u odbojku za žene.

Rezultatska nezvesnost viđena je tek u prvom setu, koji je domaća ekipa ipak dobila bez većeg uzbuđenja. U nastavku gošće iz Novog Sada nisu uspele da pruže već otpor i Spartak je zasluženo došao do devet ovosezonske pobede u elitnom rangu, te se nastavio odvajati u  grupi iz gornjeg dela tabele, držeći šestu poziciju.

Već u narednom kolu "golubice" će na lidera Superlige, Železničar iz Lajkovca. Susret je zakazan za subotu na terenu u Lajkovcu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 799
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.