Komentara: 4
Pregleda: 1901

Odbojka: Zbog bolesti većeg broja prvotimaca Spartaka odlaže se prvi meč finalne serije

03.04.2022. u 17:17h
Izvor: Subotica.com
Finale čekano 47 godina odlaže se za dva dana. Zbog bolesti većeg broja igrača Spartaka, u dogovoru finalista odlučeno je da se početak finalne serije plejofa pomeri za sredu.
Odbojka: Zbog bolesti većeg broja prvotimaca Spartaka odlaže se prvi meč finalne serije

Aktuelni šampion Srbije, ekipa novosadske Vojvodine, poslednja je prepreka, ujedno i najveći izazov, četi Ivice Jevtića, koja je plasmanom u veliko finale nesumnjivo nadamašila klupske ciljeve za aktuelnu sezonu, ali zasigurno bez bele zastave ulazi u odlučujući serijal, u borbu za titulu najboljeg tima Srbije, finale u kojem se Spartak našao posle 47 godina.

Posle eliminacije Crvene zvezde, koju sa klupe vodi dugogodišnji strateg Spartaka Igor Žakić, bez mnogo vremena za pauzu, zakazan je početak finale serije. Subotičani su trebali biti domaćin prvog susreta u ponedeljak, 4. aprila, međutim iz subotičkog kluba tokom popodneva su saopštili da su zbog bolesti igrača domaćeg sastava prinuđeni da odlože pri meč, te daje sa OK "Vojvodina" dogovoreno da to bude sreda, 6. april, a da će tačnije vreme biti određeno kada se usaglase termini sa mogućnostima TV prenosa na nacionalnom servisu.

Finale plejofa se igra na tri dobijene utakmice, s tim da prednost da bude tri puta domaćim (u prvoj, trećoj i eventualno petoj utakmici) ima bolje plasirana ekipa, a u ovom slučaju to je Spartak, koji je preuzeo prvu poziciju na tabeli od Crvene zvezde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 1901
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.